Ana içeriğe atla

Evden Eve Nakliyat MakaleSi

Evden Eve Nakliyat Türleri – Anadolu Transport
Sadece eşya taşıma gözüyle bakılmaması gereken evden eve nakliyat, bünyesinde birçok unsuru barındırır. Depolama ve demontaj işleri de dahil olmak üzere günümüzde artık oldukça gelişmiştir. Anadolu Transport olarak evden eve nakliyat adına verilen tüm hizmetleri ve daha fazlasını veriyoruz. 
Hizmetlerimiz arasında; 
Eşya Paketleme teknikleri
Birçok türü bulunan eşya paketleme tekniğine uygun olarak yapıldığında, eşyaların zarar görmemesini sağlar. Değişik yapıda bulunan eşyaların paketlenmesi, farklı tekniklerin uygulanmasını gerektirir. Eşya paketleme teknikleri bundan on yıl öncesine göre oldukça gelişmiş durumdadır.
Mutfak eşyaları belki de evdeki en taşınması zor eşya grubundadır. Kırılacak malzeme çok olduğu için özenle paketlenmesi gerekir. 
Mutfak eşyalarının paketlenmesi müşteri tarafından yapılabileceği gibi, nakliye firması tarafından da yapılabilir. Anadolu Transport olarak her türlü eşyanın, bizler tarafından paketlenmesini öneriyoruz. Bunun nedeni birçok kişinin önceden öğrendiği şekilde eşyalarını paketlemeleri ve iyi paketlenmeyen eşyaların zarar görme ihtimalinin bulunmasıdır. 
Birçok kişi özellikle kırılacak eşyaları gazete kağıdına sararak karton koliler içerisine yerleştirir. Koli içerisine sıkışık yerleştirilen kırılacak eşyaların zarar görmediği düşünülür. Ancak sert bir sarsıntıda basınç sonucunda bu eşyaların kırılma ihtimali yüksektir. 
Biz ise kırılacak eşyalar arasında minimum boşluklar bırakırız ve özellikle bardak, tabak gibi eşyaları koruma balonlarına sararız. Aradaki boşluklar bu nitelikte olan eşyaların kırılmamasını sağlar. Kullandığımız koli malzemesi de eşyaların güvenli bir şekilde araç içerisinde seyahat etmesini sağlar.
Mobilyalar da durum biraz daha farklıdır. Mobilyalarda iki türlü koruma sağlıyoruz. İlkini mobilya yüzeylerinin çizilmemesini sağlamak için kullanıyoruz. İkincisini ise mobilya elemanlarının bütünlüğünü korumak için yapıyoruz. Kullandığımız özel paketleme malzemeleri ile eşyaların güvenli bir biçimde yerlerine ulaşmasını sağlıyoruz. 
Mobilya türü eşyalar taşınmadan önce demontaj işlemi yapılıyor. Daha sonra yüzeylerin zarar görmemesi için koruma balonu ya da strej filmler ile kaplıyoruz. Bu işlemin yanı sıra mobilyaları özel battaniyeler ile sarıyoruz. 
Evden eve nakliyat işlerinde ağır eşyaların paketlenmesi ve taşınması da tarafımızdan hızlı ve kolay bir biçimde yapılıyor. Bu tür eşyaların paketlenmesi daha özenli bir şekilde yapılıyor. Burada amaç taşırken çarpma sonucunda eşyaların zarar görmemesi içindir. 
Mobilya montajı en iyi yaptığımız işler arasında yer alıyor
Yapıları gereği mobilyaların montajı farklı şekillerde yapılır. Eşya taşırken yaptığımız mobilya montajları; yatak odası, yemek odası, çocuk odası ve salon mobilyalarının montajıdır. 
Yatak odası mobilya montajı, dolaplar ve bazalı yatak montajı olarak yapılır. Bazalı yatak iskeleti öncelikle taşındıktan sonra montajı yapılan eşyalar arasındadır. Dolaplar da içlerinde bulunan vidaların özenle takılması işleminden sonra montajı tamamlanan yatak odası eşyalarındandır. 
Aynı şekilde yemek odası takımında, dolapların montaj işlemi tamamlanır. Burada önemli olan montaj yapılan yerin, dolaba uygun olup olmadığının tespitidir. Genelde yemek odası takımlarında mutfak dolapları, montaj yapılan yere uygun olmayabilir. 
Çocuk odası takımları içerisinde bulunan mobilyalar birleşim yerlerinden sökülür ve yerleştirileceği yerde montajı yapılır. Montaj yapılırken, diğer mobilyalarda olduğu gibi birleşim yerlerine zarar verilmemesi gerekir. 
Eğer mobilyaların birleşim yerlerinde bozulma meydana gelmişse, öncelikle bu birleşim yerlerinin tamir edilmesi gerekir. Yoksa mobilyaların montajı gerçekleşmez. 
Şehirlerarası nakliyat işlerinizi profesyonel bir şekilde yapıyoruz
Eşyaların hacmine göre tespit ettiğimiz araçlarımızla ve uzun yolda deneyimli sürücülerimizle, eşyalarınızı bir ilden diğerine taşıyoruz. Şehirlerarası nakliyat hizmetimizde, şehir içi nakliyat hizmetlerimizde olduğu gibi öncelikle sizlerden randevu alıp ekspertiz gönderiyoruz. 
Buradaki önemli nokta eşyalarınızın tam olarak tespiti ve fiyat çıkarma işleminin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesidir. pendik evden eve hizmetimizde şeffaflık gereği aklınızda herhangi bir soru işaret kalmamasına dikkat ediyoruz.
Aynı zamanda eşyaların tam olarak tespiti, eşyalara göre araç ayarlanmasında kullanılıyor. Eşyaların taşınacağı mesafenin tespiti ve bu güzergah üzerinde yol ve hava durumunu da ayrıntılı bir şekilde tespit ediyoruz. 
Eşyaların zarar görme ihtimaline karşı ise eşyalarınızı sigortalıyoruz. Şehirlerarası nakliyat hizmetlerimizde önceden her şeyi tespit ediyor ve herhangi bir sürprizle karşılaşmamanızı sağlıyoruz. Deneyimli personelimiz, her yerde ve her koşulda en iyi hizmeti sizlere verebilmeyi sağlıyor. 
Şehir içi Nakliyat İşlerinde de Anadolu Transport
Verdiğimiz hizmetler arasında yer alan şehir içi nakliyatişlerinde de yıllardan bu yana birçok müşterimizin eşyalarını başarı ile taşıdık.
Demontaj aşamasından paketleme ve eşyaları ulaşacakları yere güvenle ulaştırma aşamalarına kadar birçok safhayı, titizlikle hesaplıyoruz. Bu sayede eşyalarınız güvenli bir biçimde ulaşması gereken yere ulaşıyorlar. 
Asansörlü Nakliyat Hizmetlerimiz
Son model asansör platformu bulunan araçlarımızla, eşyalarınızı kolay bir şekilde taşıyoruz. 18 metre yüksekliğe kadar olan dairelerinizde ağır ve hassas eşyalarınızı asansör platformuna yerleştiriyoruz. Buradan da nakliye araçlarımıza yerleştiriyoruz. Asansörlü nakliyat hizmetlerimiz, eşyalarınızın zarar görmeden güvenli bir biçimde taşınmasını sağlıyor.
Bina koridorlarının dar olması; eşyaların duvarlara ya da keskin köşelere çarpmasına neden oluyor, ağır eşyaların taşınmasını imkansız hale getiriyor. Hem binaya hem de eşyalara zarar gelmesi, müşteri açısından zor bir durumun oluşmasına neden oluyor. 
Asansörlü taşıma hizmetlerimizle biz bu tür sıkıntılara son veriyoruz. Güvenli asansör platformu ile ağır ve hassas eşyaları kolay ve hızlı bir şekilde taşıyabiliyoruz. Nakliye araçlarına eşyaları belirli bir sırada yerleştiriyoruz. 
Nakliye aracına belirli bir düzende yerleştirilen eşyalar, aynı şekilde taşınabiliyor. Böylelikle kolay ve hızlı bir biçimde eşyaları ulaşmaları gereken yere taşıyoruz. 
Asansör platformunun bulunduğu araç ile nakliye aracının yönü, arka arkaya gelecek şekilde konumlandırılıyor. Böylelikle platformdan doğrudan nakliye aracına eşyaları naklediyoruz. 
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına, kendimizi her gün geliştiriyor ve yeniliyoruz. Hizmetlerimiz ve bizler hakkında; www.pendikevnakliyat.com adresinden bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Taşınırken Beyaz Eşyalar Nasıl Paketlenir ?

Ev taşırken her eşyanın nasıl paketlenmesi gerektiği hasar almamaları için oldukça önemlidir. Diğer eşyalarda olduğu gibi, beyaz eşyalarda da zarar görmemesi açısından paketleme tekniklerine ve malzemelerine dikkat edilmesi gerekir. Bu anlamda  Anadolu Transport  daima en iyi paketleme malzemelerini kullanarak çalışma sağlar.  Beyaz Eşyalara Uygun Olan Paketleme Malzemeleri Beyaz eşyaları tamamen kaplayarak korumalarını sağlayan malzemeler streç, balonlu naylonlar, kraft kartonar ve pıt pıt kaplamalar olarak bilinir. Bu malzemeler yeterli şekilde temin edilmeli ve mevcut beyaz eşya sayısına göre ayarlanmalıdır. Eşyaların her yerini kaplayacak şekilde kapatılmasına dikkat edilmelidir. Bu malzemeler, taşıma esnasında beyaz eşyaların zarar görmesini, tozlanmasını ve renk değiştirmesini engeller. Oluşabilecek hasar risklerine karşı da koruma altına alır.   Nakliye firmaları   arasında bu malzemeleri kullanmadan özensiz şekilde beyaz eşya paketlemesi ve taşıması yapanlar da bulunmaktadır.

Eşya Depolama Nasıl Yapılmalı ? Nelere Dikkat Edilmeli ?

Eşya Depolama – Anadolu Transport Güvenli ve sistemli depolama alanlarımızla sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Birçok kişinin merak ettiği konulardan bir tanesi de, depolama hizmetlerinin ne amaçla kullanıldığıdır. Depolama hizmetleri; eşyasının belirli bir zaman sonra taşınmasını isteyen daire sahipleri, ticari eşyasını belirli bir süre güvenli bir yerde bekletmek isteyen müşterilerimiz için ideal bir hizmettir. Özellikle ticari eşyalarını kısa bir zaman diliminde, güvenli bir yerde tutmak isteyen müşterilerimiz, depolama hizmetlerimizden faydalanıyorlar. Ayrıca tayini çıkan ve ev eşyasını belirli bir süre güvenli bir alanda bekletmek isteyen müşterilerimiz de depolama hizmetlerimizden faydalanıyorlar. Kira sözleşmesi ve yeni yere taşınma işlemi arasındaki zaman aralığı, böylelikle sorun olmaktan çıkıyor. İki tür depolama alanımız bulunuyor. Bunlardan bir tanesi, küçük eşyalar için özel olarak tasarımladığımız konteynırlarımızdır. İkincisi ise büyük hacme ve ağırlığa s

Pablo Battalle Evini Taşıyoruz Anadolu Transport Bursa Evden eve nakliyat

www.anadolutransport.com