Ana içeriğe atla

Taşınmadan Önce Hazırlık-Ev Taşımanın Kolay Yolları

Nakliye Firması Bulmak
Taşıma süreçlerini başlatmadan önce iyi bir nakliye firması bulmak gerekir. Bu kapsamda sizlere en iyi hizmeti verecek Bursa evden eve nakliyat ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. Nakliye firmalarını araştırmadan hizmet almamak çok önemli bir husustur. Eşya yapısına uygun olan nakliye için Bursa evden eve nakliyat firması avantajlarından yardım alabilirsiniz. İnternetten de nakliye firmaları hakkında bilgiler alabilirsiniz. Birçok nakliye ihtiyacınız için Anadolu Transport ayrıcalığından da yardım alabiliriz. Anadolu Transport taşıma hizmetini yüksek kalitede sorunsuz şekilde vermektedir.
Su ve Elektrik Abonelikleri
Nakliyeden öncesinde su, elektrik ve doğalgaz abonelik işlemlerini halletmeniz gerekmektedir. Ev değişikliğinde su ve elektrik abonelikleri çok önemlidir. Bazı dönemlerde aksama olduğunu göz önünde bulundurursak bunu çok öncesinde yapmak gerekir. Su ve elektrik abonelik süreçleri için öncesinde başvuru yapmak gerekir. Abonelik süreçlerini ve yerleşim yeri gibi belgelerin hazırlanmasını taşıma öncesinde 1 haftalık süreç içinde yapmanız yeterli olacaktır. Ev taşıma işleminde çok önemli olan adımları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
İkametgâh Adres ve Yerleşim Yeri Belgesi
Taşıma süresinde yerinizi belli etmek için eski yerden yeni yere geçiş işleminde muhakkak belge almak gerekir. Yerleşim yeri belgesi düzenlemesi belediye çalışanları tarafından yapılır. Bu işlem hakkında sizlere nakliye firmaları çalışanları bilgi vermez. Su ve elektrik abonelik süreçleri gibi ikametgâh adres değişiklik işlemlerini sizlerin yapması gerekir.


 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Taşınırken Beyaz Eşyalar Nasıl Paketlenir ?

Ev taşırken her eşyanın nasıl paketlenmesi gerektiği hasar almamaları için oldukça önemlidir. Diğer eşyalarda olduğu gibi, beyaz eşyalarda da zarar görmemesi açısından paketleme tekniklerine ve malzemelerine dikkat edilmesi gerekir. Bu anlamda  Anadolu Transport  daima en iyi paketleme malzemelerini kullanarak çalışma sağlar.  Beyaz Eşyalara Uygun Olan Paketleme Malzemeleri Beyaz eşyaları tamamen kaplayarak korumalarını sağlayan malzemeler streç, balonlu naylonlar, kraft kartonar ve pıt pıt kaplamalar olarak bilinir. Bu malzemeler yeterli şekilde temin edilmeli ve mevcut beyaz eşya sayısına göre ayarlanmalıdır. Eşyaların her yerini kaplayacak şekilde kapatılmasına dikkat edilmelidir. Bu malzemeler, taşıma esnasında beyaz eşyaların zarar görmesini, tozlanmasını ve renk değiştirmesini engeller. Oluşabilecek hasar risklerine karşı da koruma altına alır.   Nakliye firmaları   arasında bu malzemeleri kullanmadan özensiz şekilde beyaz eşya paketlemesi ve taşıması yapanlar da bulunmaktadır.

Eşya Depolama Nasıl Yapılmalı ? Nelere Dikkat Edilmeli ?

Eşya Depolama – Anadolu Transport Güvenli ve sistemli depolama alanlarımızla sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Birçok kişinin merak ettiği konulardan bir tanesi de, depolama hizmetlerinin ne amaçla kullanıldığıdır. Depolama hizmetleri; eşyasının belirli bir zaman sonra taşınmasını isteyen daire sahipleri, ticari eşyasını belirli bir süre güvenli bir yerde bekletmek isteyen müşterilerimiz için ideal bir hizmettir. Özellikle ticari eşyalarını kısa bir zaman diliminde, güvenli bir yerde tutmak isteyen müşterilerimiz, depolama hizmetlerimizden faydalanıyorlar. Ayrıca tayini çıkan ve ev eşyasını belirli bir süre güvenli bir alanda bekletmek isteyen müşterilerimiz de depolama hizmetlerimizden faydalanıyorlar. Kira sözleşmesi ve yeni yere taşınma işlemi arasındaki zaman aralığı, böylelikle sorun olmaktan çıkıyor. İki tür depolama alanımız bulunuyor. Bunlardan bir tanesi, küçük eşyalar için özel olarak tasarımladığımız konteynırlarımızdır. İkincisi ise büyük hacme ve ağırlığa s

Pablo Battalle Evini Taşıyoruz Anadolu Transport Bursa Evden eve nakliyat

www.anadolutransport.com