Ana içeriğe atla

Eşya Depolama Nasıl Yapılmalı ? Nelere Dikkat Edilmeli ?

Eşya Depolama – Anadolu Transport

Güvenli ve sistemli depolama alanlarımızla sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Birçok kişinin merak ettiği konulardan bir tanesi de, depolama hizmetlerinin ne amaçla kullanıldığıdır.

Depolama hizmetleri; eşyasının belirli bir zaman sonra taşınmasını isteyen daire sahipleri, ticari eşyasını belirli bir süre güvenli bir yerde bekletmek isteyen müşterilerimiz için ideal bir hizmettir.

Özellikle ticari eşyalarını kısa bir zaman diliminde, güvenli bir yerde tutmak isteyen müşterilerimiz, depolama hizmetlerimizden faydalanıyorlar.

Ayrıca tayini çıkan ve ev eşyasını belirli bir süre güvenli bir alanda bekletmek isteyen müşterilerimiz de depolama hizmetlerimizden faydalanıyorlar. Kira sözleşmesi ve yeni yere taşınma işlemi arasındaki zaman aralığı, böylelikle sorun olmaktan çıkıyor.

İki tür depolama alanımız bulunuyor. Bunlardan bir tanesi, küçük eşyalar için özel olarak tasarımladığımız konteynırlarımızdır. İkincisi ise büyük hacme ve ağırlığa sahip olan eşyalar için tasarladığımız raflı depolama alanlarımızdır.

Raflı depolama alanlarımızda bulunan eşyaları kodluyoruz. Böylelikle diğer eşyalar ile karışmıyor. Depo sıcaklığını belirli bir derecede sabit tutuyoruz. Böylelikle eşyaların nemden etkilenmesinin önüne geçmiş oluyoruz.

Raflarımız belirli bir yükseklikten başlıyor ve böylelikle eşyaların su ile teması engellenmiş oluyor. Özel güvenlik sistemimiz sayesinde ise eşyalarınız güvenli bir biçimde saklanıyor.

İsterseniz eşyalarınızın durumunu 7/24 takip edebiliyorsunuz. Tüm bu hizmetleri sizlere ekonomik bir biçimde sunuyoruz.

Depolama hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için; www.anadolutransport.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca bizlere; info@anadolutransport.com e-posta adresinde de ulaşabilir, görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Taşınırken Beyaz Eşyalar Nasıl Paketlenir ?

Ev taşırken her eşyanın nasıl paketlenmesi gerektiği hasar almamaları için oldukça önemlidir. Diğer eşyalarda olduğu gibi, beyaz eşyalarda da zarar görmemesi açısından paketleme tekniklerine ve malzemelerine dikkat edilmesi gerekir. Bu anlamda  Anadolu Transport  daima en iyi paketleme malzemelerini kullanarak çalışma sağlar.  Beyaz Eşyalara Uygun Olan Paketleme Malzemeleri Beyaz eşyaları tamamen kaplayarak korumalarını sağlayan malzemeler streç, balonlu naylonlar, kraft kartonar ve pıt pıt kaplamalar olarak bilinir. Bu malzemeler yeterli şekilde temin edilmeli ve mevcut beyaz eşya sayısına göre ayarlanmalıdır. Eşyaların her yerini kaplayacak şekilde kapatılmasına dikkat edilmelidir. Bu malzemeler, taşıma esnasında beyaz eşyaların zarar görmesini, tozlanmasını ve renk değiştirmesini engeller. Oluşabilecek hasar risklerine karşı da koruma altına alır.   Nakliye firmaları   arasında bu malzemeleri kullanmadan özensiz şekilde beyaz eşya paketlemesi ve taşıması yapanlar da bulunmaktadır.

Pablo Battalle Evini Taşıyoruz Anadolu Transport Bursa Evden eve nakliyat

www.anadolutransport.com